Цени за превод

Цените на преводите се изчисляват съгласно БДС т.е на базата на една стандартна машинописна страница, която се състои от 1800 знака (Windows - меню Tools /Word Count/Characters/with spaces).

Цената на превода зависи това в коя група се намира езика, на който се превежда, срока за изпълнение, обема и спецификата на текста.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.

Клиентите ни получават както отстъпка за обем, така и други допълнителни отстъпки, ако са коректни платци и са лоялни клиенти на компанията ни.

В случай, че клиентът забави плащането по поръчка с повече от 10 работни дни, считано от датата на предаване на същата,Balkan Company ltd си запазва правото да откаже следваща поръчка, както и да предприеме мерки за изплащане на дължимата сума.

ЦЕНИТЕ СА БЕЗ ДДС.

 

Класове документи:

Клас Ø : общински бланкови документи.

Клас А: дипломи, академични справки, сертификати, декларации, удостоверения, лична и фирмена кореспонденция и подобни неспециализирани текстове без терминология.

Клас Б: технически, икономически, счетоводни, юридически и друга специализирана литература и документация, научни статии, изследвания.

Клас В: медицински текстове - епикризи, лекарски становища, амбулаторни листи, имунизационни паспорти и подобни.

Важно: Клиентът трябва да заплати количеството машинописни страници на вече преведения текст. По стандарт една преводаческа страница се състои от 1800 знака по БДС (с интервалите).

Забележка:

 За ръкописни текстове се прибавят от 20% до 60% надценка върху цената за преводаческа страница.
 писмени преводи, които се приемат или предават в неделя или друг официален почивен ден се таксуват на двойна цена от тази на стандартна поръчка.
 Проверката от втори преводач за фактологически грешки е безплатна, ако преводът е направен от наш преводач или се заплащат 20 до 50 % от цената за превод, ако преводът не е извършен от наш преводач Цената на терминологичната редакция от редактор е по договаряне.

2. Начин на плащане

А) За стартиране на поръчката се заплащат 50% аванс. (Тези 50% са приблизително изчислени, защото преди да получим окончателния текст на превода съгласно Българския държавен стандарт не можем да кажем с точност крайната сума, която ще трябва да заплатите)

Б) В случай, че платите авансово цялата сума по поръчката, ще получите 5 % отстъпка

Можете да платите по един от следните начини:

а) в брой в офисите на фирмата
б) с дебитна или кредитна карта
в) наложен платеж с куриер (само и единствено ако сте предплатили 50% от сумата)
г) по банков път

 

 

 

UslugaBG.com - София - Благоевград - Сандански

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Skype: uslugabg

 

 

 

 

ПечатЕ-мейл

Заявка за обратно обаждане Въведете телефонния си номер и ние ще Ви се обадим!
Изисква се Name
Се изисква за телефон
Благодаря. Вашата заявка е приета. Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Perfect Everything in Everyway