Регистрация на EORI номер в „EORI-BG регистър“

EORI номерът е митнически регистрационен номер, който е валиден за целия ЕС (в България напр. номер по БУЛСТАТ/ЕИК). Той може да бъде и еднократен т.е номерът е валиден само и единствено за целите на съответната операция до момента на приемане на митническата декларация. Този номер е необходим на всички лица, регистрирани в ЕС. За тези, които се занимават с внос, износ, транзит на стоки и услуги, в това число и превози и митническо складиране. Номерът може да се издаде не само на юридическо лице, но и на физичиско лице. Регистрацията за получаване на EORI номер се извършва съгласно националните процедури на държавите членки от ЕС. Регистрацията в Република България може да бъде извършена по два начина:

1. Чрез подаване на хартиен носител на регистрационен формуляр №1. (Може да се регистрира и от упълномощено лице, за което е необходимо пълномощно и Актуално състояние на дружеството).

2. По електронен път при наличието на универсален електронен подпис за идентифи-кация на лицето, желаещо да направи регистрацията.

Обработката на ЕОРИ регистрации става в рамките на 5 работни дни

 

 

 

 

UslugaBG.com - София - Благоевград - Сандански

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Skype: uslugabg

 

 

 

 

 

 

 

 

ПечатЕ-мейл

Заявка за обратно обаждане Въведете телефонния си номер и ние ще Ви се обадим!
Изисква се Name
Се изисква за телефон
Благодаря. Вашата заявка е приета. Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Perfect Everything in Everyway