За нас

Уебсайтът UslugaBG,

представя услугите, които предлагат 4-те ни компании в България – три счетоводни къщи и една агенция за преводи и легализации. Офисите ни са разположени в три ключови града в България – София, Благоевград и Сандански. Всички посочени услуги в UslugaBG.com, ще бъдат извършени от наши експерти с богат дългогодишен опит, което ще Ви осигури по-коректно и качествено обслужване, без последващи неприятни изненади. В градовете с наши офиси, няма да имате допълнителни разходи за транспорт, трансфер на документи между офисите ни, куриер и т.н.

Нашата компания разполага с опитни сътрудници адвокати и счетоводители извън границите на Република България, с които работим от дълги години. Една от тези страни е Република Гърция, от където можем да Ви предоставим всички услуги, от които се нуждаете. Градовете, в които можем да ви обслужим са Серес, Килкис, Драма, Солун, Александрия и Атина. Можем да извършим от Ваше име всяко действие, без да е нужно да губите време и пари.

Винаги сме готови и отворени за сътрудничество с Вас, подкрепяйки Вашите идеи, така че да можем да ви осигурим най-доброто професионално обслужване.

 

                                        
                                 

 

 

 

 

UslugaBG.com - София - Благоевград - Сандански

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Skype: uslugabg

 

 

 

 

 

ПечатЕ-мейл

Заявка за обратно обаждане Въведете телефонния си номер и ние ще Ви се обадим!
Изисква се Name
Се изисква за телефон
Благодаря. Вашата заявка е приета. Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Perfect Everything in Everyway